Varför översätta dina pressmeddelanden till engelska?

Ditt företag har lagt ner mycket tid och pengar på att utveckla en ny tjänst eller produkt. Nu är det dags att låta omvärlden få veta. Eller kanske vill du nå ut med en viktig nyhet eller ett evenemang. Låt mig översätta dina pressmeddelanden till engelska när det är dags att sprida nyheten, så ökar du din exponering på nätet och når en global publik.

Få offert nu!

New Field

9 + 10 =

Några kommentarer från nöjda kunder:

”Jag ville bara berätta att min chef blev mycket nöjd med pressmeddelandet. Ett stort tack för den utmärkta översättningen!”

Projektledare, svenskt inredningsföretag

”Tack för ett jättebra jobb! Tack vare att du var så flexibel och kunde arbeta med korta leveranstider kunde vi genomföra lanseringen enligt tidsplan.”

Svensk frilansskribent

”Nicola är otroligt skicklig och pålitlig när det gäller att leverera jobb av hög kvalitet i tid, och dessutom är hon alltid på gott humör. Det är verkligen roligt att arbeta med henne!”

Kommunikationschef, nationell ideell organisation som arbetar  för kvinnliga företagare

Nicola Monchy från SvenFren Translations SARL: Översättning av pressmeddelande från svenska till engelska

OM MIG

Jag heter Nicola och är professionell översättare från svenska till engelska, med över sju års erfarenhet i branschen. Mitt mål är att leverera snabba och noggranna översättningar av dina pressmeddelanden som kan hjälpa ditt företag att växa och nå framgång. Jag vill att du ska känna trygg med de pressmeddelanden du publicerar på engelska. Jag vill också hjälpa dig att spara tid genom att garantera en smidig process som gör att du kan fokusera på det du gör allra bäst.

VARFÖR ANLITA MIG?

Kvalitet

Mina översättningar är välskrivna och tydliga, vilket ökar chansen att en journalist eller investerare ska läsa ditt pressmeddelande och agera.

Sekretess

Jag garanterar fullständig kundsekretess. Du kan med andra ord vara säker på att konfidentiell information om företagets utveckling inte hamnar i orätta händer och sprids till dina konkurrenter.

Enkelt och bekvämt

Du behöver inte oroa dig för vad som ska hända och när. Jag har en tydlig och effektiv arbetsprocess och fasta priser, så du vet precis vad du kommer att betala för dina översättningstjänster, samtidigt som du sparar tid och slipper krångel.

Snabbt

Översättningar av pressmeddelanden har ofta kort tidsfrist. Du behöver den engelska texten snabbt för att hålla tidsplanen. Jag kan som regel skicka översättningen tillbaka till dig inom 24 timmar om det är brådskande.

Priser för översättning av pressmeddelanden från svenska till engelska

Priserna är exklusive moms om du beställer från ett annat EU-land än Frankrike.

BEGÄR EN OFFERT!
Hur det går till:

Begär en offert via webbformuläret eller genom att skriva till [email protected]. Bifoga ditt pressmeddelande och vilket datum du behöver översättningen.
Du får en bekräftelse med uppgifter om pris samt datum och tidpunkt för leverans.
Gör betalningen via ett säkert onlinesystem, så att jag kan börja arbeta.
Du får ditt pressmeddelande på engelska senast på leveransdagen.

FAQ

Men om vårt pressmeddelande är längre än 500 ord?
Mitt tips: skriv pressmeddelandet så kort och koncist som möjligt. Då ökar du chansen för att det ska bli läst av upptagna journalister (inte minst eftersom engelska översättningar brukar bli 10–20 procent längre än den svenska versionen). Men självklart ska du kontakta mig även om ditt pressmeddelande är längre än 500 ord – jag kan ge en specialoffert eller hjälpa till att redigera din text.
Hur gör vi om vi har ett antal pressmeddelanden varje månad?
Inga problem. Kontakta mig så kan vi diskutera fram en lösning som passar era behov.
Kan du översätta vårt pressmeddelande till fler språk?
Absolut! Jag översätter pressmeddelanden från svenska till engelska för egen del, men samarbetar också med ett nätverk av specialiserade översättare som erbjuder andra språk. Kontakta mig och berätta vad du behöver, så ger jag dig en specialoffert och förslag på leveransdag.
Vad gör jag om jag behöver översätta annat än pressmeddelanden?
Kontakta mig! Jag översätter alla former av reklam- och marknadsföringstext, företagskommunikation, webbtext, säljmaterial, tal och manus. Kontakta mig så kan vi diskutera vidare.